Du är en fastighetsinvesterare och marknadssugare

Det är 2010 och det stora heta ämnet på nyheterna som den nuvarande ekonomin. Vad är en fastighetsinvesterare att göra på en down-marknad? Vad kan en fastighetsinvesterare göra för att öka sin portfölj? Kan jag fortsätta att vara en fastighetsinvesterare i denna ekonomi / marknad? Vad ska vi göra för att lösa den nuvarande ekonomin? Vem ska fixa den nuvarande ekonomin? Hur mycket pengar måste vi ge stora företag för att fixa sin bottenlinje? Vem ska skylla på? Hur valde presidenten att rädda oss? Vilket nytt politiskt parti kommer in och rädda dagen? Och viktigast av allt, vem är i styrningen denna båt till det förlovade landet?

Under de senaste 200 åren av USA: s ekonomiska tillväxt har vi aldrig mött en ekonomisk utmaning som den vi har nu. Vår ekonomi de senaste 50 till 60 åren har långsamt börjat fasas ut från att vara i ett commie baserat på tillverkning av sälja bostad varor för att bli en servicedriven ekonomi. Ett perfekt exempel på detta är Internet. Under de senaste 10 åren som internet har varit tillgängligt för oss har flera miljonärer blivit gjorda genom att erbjuda informationsbaserade tjänster än att själva producera en fysisk produkt.

Om vi ​​går tillbaka och tittar på vår historia. De senaste lågkonjunkturerna, som 1920-talet och de senaste smakerna och känslorna av recessionen på 70-talet 80-talet och en kort beröring på 90-talet. De flesta av dessa recessioner stoppades eller drastiskt förkortades av den amerikanska arbetstagaren att komma ut och sätta näsan mot slipstenen.

Medan regeringens arbetsprogram och sociala projekt kan hantera Band-Aid-åtgärd till den nuvarande ekonomiska krisen där och inte den långsiktiga lösningen. Det kommer ner till investeraren.

Comments

Popular posts from this blog

How to Clean Windows Properly

Hur dyrt kommer det att vara att hyra ukrainska webbutvecklare år 2017?

Online Marketing Kurser - De bästa online-marknadsföringskurser