De säger att de största affärsmänna

MäklareNotar - De säger att de största affärsmänna omger sig med människor som är smartare än sig själva. Det tar ett ganska stort team att stänga en transaktion - Köparens Agent, Listing Agent, Långivare, Försäkringsagent, Titel Officer, Inspektör, Appraiser, och ibland mer! Som fastighetsmäklare är du i stånd att hänvisa din kund till den som du väljer, och du bör se till att någon du hänvisar till kommer att vara en tillgång till transaktionen, inte någon som kommer att ge dig mer huvudvärk. Och det avslutande laget du refererar till, eller "sätta ditt namn till", finns det för att få dig att lysa! När de fungerar bra får du ta del av krediten eftersom du hänvisade dem till transaktionen.

Den dödligaste duoen där ute är New Real Estate Agent & New Mortgage Broker. De träffas och bestämmer att de genom sina kombinerade marknadsföringsinsatser kan ta över världen! De fokuserar både på den högra delen av deras affärer - marknadsföring - men de gör varandra ingen fördel genom att välja att ge varandra affärer. Om du hänvisar till ett dåligt försäkringsagent kan det leda till en mindre hicka i transaktionen - du gör ett enkelt telefonsamtal och en ny agent kan binda fastigheten på mindre än en timme. Men eftersom det normalt tar minst två veckor att stänga ett lån, om du använder en oerfaren långivare kan resultatet bli katastrofalt! Du kanske befinner dig i en position att "be om en förlängning av kontrakt", eller värre, att nekas en förlängning av kontraktet.

Ett bra avslutande lag känner vanligtvis mer än deras roll i transaktionen. På grund av detta kan du vända dig till frågor, och de kommer att gå in (tyst) när de ser ett potentiellt misstag - för att de vill hjälpa dig och i gengäld får mer av din verksamhet. Att använda bra, erfarna spelare för ditt avslutande team hjälper dig oändligt i att bedriva verksamhet som är värd för mer verksamhet ... och bäst av allt är det gratis!

Comments

Popular posts from this blog

How to Clean Windows Properly

Hur dyrt kommer det att vara att hyra ukrainska webbutvecklare år 2017?

Online Marketing Kurser - De bästa online-marknadsföringskurser