Hur dyrt kommer det att vara att hyra ukrainska webbutvecklare år 2017?

Hitta en bra webbapputvecklare idag är inte lätt. Särskilt om du inte vet vilken specifik kompetens och erfarenhet han borde ha. Kostnaden för att bygga en webbplats kan variera ganska dramatiskt beroende på vilken webbdesign och teknik du väljer. De flesta webbplatser är större och mer komplicerade. Så, de behöver mer tid och ytterligare färdigheter för att bygga dem. Det är praktiskt att veta vilka saker du bör tänka på när du planerar din webbplats och hur det kan hjälpa dig när du kortfattar din potentiella webbutvecklare.
Det är därför som vi har sett hur in-demand-programvara och webbutvecklare är, undrar du nog hur den här höga efterfrågan översätter till dollar. Enligt PayScale-statistiken för medellönen för webbutvecklare i världen visar grafen nedan att den genomsnittliga webb- / programvaruutvecklaren i USA är den högsta globala, på cirka 90kK. Samtidigt kommunicerar ukrainska webbutvecklare / löneutvecklare löner nästan tre gånger lägre än deras amerikanska kamrater - cirka 27 000 dollar per år (enligt den ukrainska webbportalen DOU-statistiken).
Samtidigt har Ukraina den största tekniska talangspolen i Europa, bekvämt läge och fler vetenskapsexamina än Sverige, Norge, Japan och andra länder som är värda för innovation.
Webbyrå - Som den amerikanska kända IT-affärsman Brett Wilson skrev om ukrainska webb- och mjukvaruutveckling. "Den ukrainska IT-sektorn är imponerande. Som en av de största industrierna i landet är den ukrainska IT-industrin en viktig del av den framtida ekonomiska framgången. I dag är volymen av programvaruexport och webbutveckling från Ukraina cirka 2 miljarder dollar i en år".
Exportvolymen av Ukrainas mjukvaru- och webbutvecklingsindustri nådde minst 2,5 miljarder dollar 2015 (nummer 3-exportsektorn), vilket visar en dubbelsiffrig tillväxt år efter år. Detta är bara en bråkdel av landets potential, med hänsyn till sin stora och kompetenta arbetskraft, förutsäger ekonomer att de två miljarder industrin kommer att växa med 85% inom de närmaste sex åren. Den amerikanska marknaden är också den främsta destinationen för ukrainska IT-företag, med uppskattningsvis 80% volym exporterade tjänster.

Comments

Popular posts from this blog

How to Clean Windows Properly

Online Marketing Kurser - De bästa online-marknadsföringskurser